Водопад от вълнения
Водопад ще ме опръска с вълнения,
няма съмнения,
той ще ми подари по незабравим начин природна сила,
в красотата не съм се усъмнила,
всеки, който ме заслужи,
бих пленила,
почти съм готова да взема в живота си най-романтичните решения,
без психологически тежнения,
търся завладяващи копнежи,
имам нови духовни стремежи!
© Пламена Сомова Всички права запазени