В тази вечер късна
аз искам да се откъсна
от гняв, злоба и страх,
вместо ръце криле да разперя
и при теб да кацна -
при девойка прекрасна,
очите ти са рози, ръцете - пеперуди,
нека волни, млади, луди
към облаците да летим
и с добро света да украсим.
© Георги Всички права запазени