Усмихна ми се закачливо.
Какво в очите му видях,
че всичко стана по-красиво
и аз щастлива засиях?
До днес все още го сънувам –
един случаен, непознат...
И в тъжния ми ден нахлува
частица по-различен свят.
© Елица Ангелова Всички права запазени
Здраве и щастливи сбъдвания ти пожелавам!