Вън вали, отвори ми да вляза,
че подгизнах от обич отпред!
Не оставяй сърцето си празно!
Цвете нежно откъснах за теб.
Погледни ме, не виждаш ли лято,
а в очите ми има море?
Не оставяй сърцето си сляпо!
Нека цветето днес не умре!
Не вали, а в душата е болно,
но да вляза при теб съм готов.
Не оставяй сърцето си голо!
Нека аз го обвия с любов!
© Венелин Недялков Всички права запазени