Ден след ден
минават дните и
всичко остарява,
само градът расте.
Но хората намаляват,
без вяра те умират
сами в мрака, без
страх и така животът
продължава. Щом
човекът спре да
мисли, страхът
изчезва, но вярата остава.
© Стела Матоушек Всички права запазени