Време ли е
усмивката си аз да сложа.
Време ли е
да се пременя във нова кожа.
Време ли е
за пред хората аз да живея.
Време ли е
за пред хората аз да се смея.
Време ли е
да съм перфектната съпруга.
Време ли е
аз да се превърна в друга.
Време е
циркът да приключи.
Време е,
знаеш какво ще се случи.
Време е
от тебе аз да избягам.
Време е,
не мога повече да отлагам.
Време е
да изляза от роля.
Време е
да живея по своя воля,
време е
макиажа да сменя,
време е
сценария да променя,
време дойде,
започвам да живея,
време дойде
истински аз да се смея!
© Ели Всички права запазени
от началото... до края!
Време е,
усмивки да ти пожелая!!!