Времето обхваща минало, настояще и бъдеще. Всяка буква в думата "време" носи символично значение:
В - Вечност: Времето е вечно и безкрайно, простиращо се отвъд човешкото разбиране.
Р- Ритъм: Времето тече в определен ритъм, подчинявайки се на космическите закони и цикли.
Е- Ефемерност: Настоящето е мимолетно и непрекъснато се превръща в минало. Времето е ефимерно, постоянно ни изплъзва.
М- Минало: Времето обхваща миналото, което е съкровищница от събития, уроци и спомени. Миналото влияе върху настоящето и оформя бъдещето.
Е - Еволюция: Времето е двигател на еволюцията, позволявайки на съществата да се развиват, адаптират и процъфтяват.
© Нели ИВАНОВА Всички права запазени