Не питам.
И не искам и да знам!...
Не казвай!
Аз не мога да направя нищо!
Нямам нищо вече да ти дам...
Не!...
Няма смисъл да се тровиме излишно!...
Думите - отдавна празни вече...
Жестовете - жалки са,
пропити в смешен срам...
Говорим, колкото да кажем,
ала без да мислим...
Аз спирам тук!...
И всеки продължава да е сам...
А времето тече...
Не!
Времето изтече!...
Разгръщам страницата...
..............................................
Книгата вече е затворена...
© Лилия Всички права запазени