ВРЕТЕНАРСКА ПОДМЯНА
След грузинските тежкари
надойдоха вятър – евро-въздухари…
Закалените стоманени кибици
подмениха с важни евро-птици…
Властниците се оказаха кресливи –
сметките им политически са криви…
И вместо да са в крак с времето,
си лекуват от плешивост темето…
Продължава суетата им човешка -
правят грешка подир грешка…
Забъркаха такава гнусна каша,
що опостуши земята наша…
Осакатиха битието и съдбата -
надминаха дори и Сатаната…
Да – това е зловещ антипод
на нормален човешки живот…
© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени