25.03.2010 г., 20:23 ч.

Все е... 

  Поезия
615 0 8



дали ще свърши

липсата ти

всяко завръщане

е утринна роса

предхождаща

летен зной

или слана

напомняща

за наближаващ

и сковаващ студ

 

жар или мраз

има ли значение

все е липса

на нещо

на някого

 

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??