22.08.2024 г., 11:33 ч.

Все гледах друг 

  Поезия » Любовна
110 0 0

Седиш сам и ме наблюдаваш 

излизам и не мисля

за теб.

Дори не знам за твоята 

любов 

изгаряща ,

Днес си оставил

цветя

до улицата 

по която минавам .

Усещам тръпки 

полъх 

любовта ти 

е изгаряща .

Не разбрах

все гледах друг ,

а ти си бил там  

и си ме чакал .

Обичал си ,

а аз ,каква глупачка ,

по друг залитах ,

затова и съм 

наказана .

 

 

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??