Все още съм жива, Любов,
не отписвай ме, тука съм още,
и усещам те, повярвай, Любов,
в дните бързи и дългите нощи...
Зная, твърде дълго те чаках, Любов,
но не искай от мене да тръгна,
щом повикаш ме, зная, Любов,
няма път аз назад да се върна...
Все още ти вярвам, Любов,
след безбройните ти изневери,
но не искай от мене, Любов,
път към душата си пак да намеря...
Все така те жадувам, Любов,
тая жажда не се утолява
и не вярвам, не вярвам, Любов,
че без теб този свят оцелява...!
© Светла Всички права запазени