22.03.2007 г., 11:35 ч.

Все още в мен 

  Поезия
709 0 5
Открих те в редовете на моето сърце,
там старателно се беше скрил!
Вписан си като мастило от перце
и като жива твар в мене си се впил!

Безметежни бури до тебе довявах
и нелогично себе си наричам с твоето име...
И милиони пъти тайно осъзнавах,
че залезът на мене шепне "Вземи ме!"

В ръцете си твоите сълзи събирах,
от болките ти доволно си живях...
Напред вървях, за миг не спирах
и от всички най-лоша бях!

Не се запитах дали те боли,
раните ти, прости, не излекувах...
Злобопад от обиди днес вали,
но сега боли, преди се преструвах!!!

© Златина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Искрено ви благодаря за топлите думи!
  • Моите поздравления!
  • Поздравления,миличка!Давай напред!Целувам те!
  • Хубаво е!
  • Не се запитах дали те боли,
    раните ти, прости, не излекувах...
    Злобопад от обиди днес вали,
    но сега боли, преди се преструвах!!!
    Много ми хареса! Силен край
Предложения
: ??:??