22.05.2017 г., 1:15 ч.

Все сме си същите 

  Поезия
824 1 7

 

Ние пак сме същите деца,
само, че косите побеляха.
Важно е, да имаме сърца
и да помним бащината стряха.

Важно е, да бъдем за света,
с онзи дух, познат от младините.
Ние сме си същите деца,
просто ни притиснаха мъглите.

Тялото старее, но духът
още търси нови измерения.
Нека не поставяме черта
и не търсим цели за спасения.

Нека се запазим в лудостта
и белите нека не са чужди.
Ние пак сме същите деца,
просто с други цели, с други нужди.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??