10.10.2021 г., 20:52 ч.

Все тъй... 

  Поезия
185 0 0

колчем небето
поглеждат — в душѝте си
него въвеждат

 

колчем в небето
се взират — в сърцата си
все него сбират

 

колчем го с поглед
целуват — туптят и за
обич бленуват

 

.....................................

 

нека небето
все тъй приласкава и
любведарява

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??