.....И всеки сам си кръста носи.
Всеки сам живот си проси.
Всеки сам старее.
Всеки сам веднъж живее.
Всеки сам любовта я чака
и тича след нея в мрака.
Всеки сам обича.
Всеки сам пред враговете си застава.
Всеки сам си страховете побеждава.
Всеки сам съдбата си гради.
Всеки сам живота си реди.
~*~*`*~*~ ~*~*`*~*~ ~*~*`*~*~
© Надя Стоянова Всички права запазени