Начален старт за нас -
в една посока.
Това - до вчера!
Ето, днес
пътуваме в различни.
Но така е -
Животът тук е!
И е Днес!
Показва пътищата ни:
с цветя
са някои от тях.
А всеки
избира сам - да полети,
със плам да търси обичта
или да крета.
И камъни подритвайки в прахта,
с очи отворени
и с сетива
ще търси истинската - Тя!
Намери ли я, ще запази
и две сърца
в едно ще приюти!
А ако Бог решил е -
с обич дълга
то Дом на Любовта ще построи!
© Петя Кръстева Всички права запазени