14.10.2009 г., 22:09 ч.

Всеки за себе си 

  Поезия
570 0 2

 

ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ

 

Вървях по булевардите транзитни...

И крачех бавно... после бързо...

От очите ми сълзи се стичаха...

Сърцето ми... от болка беше твърдо...

 

 

Опитвах се да мисля, но не можех...

Опитвах се и теб да разбера...

За себе си и щастието се тревожех...

Че истина е, не било шега!

 

След дългото мълчание и грижи

сломено ти накрая промълви...

На рождения си ден си се оженил

и на почивка водил си я ти!

 

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??