Кажи ми, мили -
бързо ли старея?
Променям ли се много
в твоите очи,
старея ли, или пък още зрея? -
така, до скоро казваше ми ти...
Кажи ми, скъпи -
трепваш ли все още
при допира на моята ръка?
Дали във сънищата сладки снощи -
до теб пак аз съм била?...
Кажи, любими -
мене ли целуваш
във мислите усмихнат и щастлив?
И още ли към мен пътуваш,
запазил спомена красив...
Кажи, единствен мой -
принцеса ли съм още,
която носиш на ръце,
която в дългите студени нощи
вълнува още твоето сърце?
Не казвай нищо - Обич моя!
Той, погледът - говори сам...
За тебе аз съм само ТВОЯ
и всички отговори знам!
© Ирена Георгиева Всички права запазени
Поздрави!