Можеш да се усмихнеш. Веднъж.
Можеш и да пораснеш.
Ти можеш да направиш каквото пожелаеш. Красотата
носиш в себе си.
Аз съм уморен. Понякога.
Обичам да те виждам.
Трябва да имам реакцията на звездоброец. Вятъра
да си ми като път.
© Огрян Орешников Всички права запазени
Напоследък изненадваш приятно!