Водопадите
в сърцето ти
се вливат
и оттам
потеглят,
вѐдро окрилени,
и тътнежа му
попиват ли -
попиват,
и се чувстват
възвисени
към вселени!
***
Ала и безкрай
от теб
отдалечени,
помнят
на сърцето ти
сърцевината
и я носят
в себе си
благословени,
и любов
разпръскват,
в тях от теб посята!
© Стоян Минев Всички права запазени