Всичко е преходно,
само любовта може да е вечна,
всичко е преходно,
само любовта може да е завинаги, идват,
отиват си
чувства закъснели,
чувства онемели,
бориш се, молиш се,
докато е необходимо,
жертваш се, стремиш се,
докато се изхабиш,
докато не остане нищо,
нищо друго,
всичко е преходно,
ще мине,
ще отмине,
ще остане само едно ненужно
чувство...
© Мария Всички права запазени