Очевидно възнасяш ме
с нежни думи насън,
а наяве понасяш ме
както вихър навън.
Всяка нежност, пропусната
в химеричния рай,
е монета изпусната -
всичко, всичко ми дай!
Топлината на лятото
и дъха на море,
светлината на златото,
твоите топли ръце.
Любовта във очите ти
от далеко личи,
не я крий във сърцето си,
тя е сноп от лъчи.
По-добре да не казваме
нежни малки лъжи,
любовта да показваме -
говори, не мълчи!
http://vbox7.com/play:f9ab2556
© Валка Всички права запазени
А това за поздравче:
"От там...От древното езичество
започва този лов.
Светът е пълен с електричество,
наречено любов.
Любов - брутална или ласкава...
Омайва... И боли...
Опрашват цъфналата праскова
набъбнали пчели.".....
Недялко Йорданов