Всичко започна с приятелство...
Ти сподели ми за нея,
неусетно възникна чувството,
непознато между теб и мен…
Случайно станах ревнива,
случайно страдах за теб!
Случайно бе станало всичко...
Прости ми, приятелю днес!
Не исках, не трябваше, знаех -
ти обичаше нея тогаз,
а аз, без да се мъча, помогнах
и забрави за нея от раз!:)
Влюби се в друго момиче,
споделяше и за нея така,
само едно не ми каза -
как се казваше тя?...
После стана така, че познах
любовта в твоите очи...
неусетно всичко прозрях:
влюбени бяхме аз и ти!
И днес сме заедно вече...
На теб посветих това...
“Обичам те” мога да кажа,
мое вдъхновение в Любовта!
© Аззз Всички права запазени