9.09.2024 г., 8:15 ч.

Всяка дума 

  Поезия » Любовна
91 3 0

      

       Всяка дума

 

Всяка дума носи чувство,

всяка дума има цел,

всяка дума е изкуство

и е светлина за мен.

 

Във безкрайната вселена

ти си нежност, красота!

Всяка дума те рисува,

прави по-красив деня.

 

Всяка дума е нетрайна,

но отеква в този свят,

носи своя малка тайна,

нежно цвете, аромат.

 

С всяка дума все по-близко

чувствам твоята душа!

Колко силно и необичайно

в мен живее любовта!

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??