29.05.2010 г., 1:59 ч.

Всяка нощ... 

  Поезия
540 0 0

 

Всяка нощ щастлива аз заспивам,

очаквайки в съня ми отново да се появиш.

Всяка нощ във вълшебен свят аз потъвам!

И нежно хванал за ръката, през него ти ме водиш.

 

Всяка нощ с теб се срещам и всяка нощ

и всяка среща е по-страстна, по-гореща!

Всяка нощ с теб се срещам, до мене те усещам...

Всяка нощ в любовта ти се убеждавам, самотата забравям!!

 

© Мария Стойкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??