''Втори шанс''
Днес, знам, ще има дискотека,
ние нека да отидем заедно на дансинга.
Хайде да изпеем песента,
че купонът през вечерта и нас чака.
Днес ще има само денс парчета,
на които ще има много яки момичета и момчета.
И затова сега ти дай ми в аванс
един единствен и последен втори шанс, втори шанс.
Денс музика май много се слуша
и затова нека направим купона на годината.
Купона на годината, че много се очаква
от мен, от всеки мъж и от всяка жена.
© Кою Коев Всички права запазени