16.04.2018 г., 19:16 ч.

Второ писмо до кралицата 

  Поезия
248 0 1

Дърта, изкуфяла бабо,
бъкана си със пари.
Що не си преживяш хляба,
а се хвърляш във войни?

 

С оня изкуфял паричко,
що се хващаш на хоро?
Явно луд е този чичко
с цел една - да прави зло.

 

Кой Тръмпосва кон за жаба?
Тоя би трампосал слон...
Лудница не заслужава,
а шамари милион.

 

Я се разходи в страната
и огледай се добре.
Ха кажи сега, войната
срещу кой я ти поде?

 

Срещу своите, дъртозо,
дето тъпчат те с пари.
Утре Тръмп и теб ще кози...
Славей пее, луд гърми....

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??