ВТОРО СЪРЦЕ
Второ сърце в ритъма бие.
Второ сърце в душата запява.
Второ сърце морето открива.
Втора душа във мен се споява.
И дишам. И мисля. Пея. Родих се.
Искам - младея. В полет политам.
Второ сърце в мен е родено.
Второ сърце със мене - живее.
Второ сърце с мен се венчава.
Второ сърце - душата пленява.
Лудо замива. Изгрев - стопява.
Второ сърце - мен подлудява.
Второ сърце - в утро запява.
Втора душа мисъл сплотява.
Втора дъга в мене изгрява.
Второ сърце - младостта ми дарява.
Иска. Живее. С мен се смалява.
© Крисимира Найденова Всички права запазени