Устни, горещи и впити в мойте устни,
в целувка жадна сляти,
горещи са, не искам да ги пусна,
вулкан са, лава от горещо лято...
Как искам да целувам тези устни
и желанието в мене да се ражда,
вулкан от нежност и от чувства,
и много много жажда...!
© Драгомир Костадинов Всички права запазени