Хей, банкомате!
Пусни ми, бе, брате,
една петолевка поне...
Две бири да пия,
от ума да изтрия
лошите спомен и гнет!
Хайде, машино,
преди да отмина,
зарадвай ми тънкия джоб!
Влей малко радост
във дните ми млади,
и твой ще съм - верен до гроб...
© Станислава Всички права запазени