Днес плажът ме зове
безсрамно и греховно...
В милувката на синьото море
да се отдам докрай и непристойно...
Да ме помилва с хладните води...
Да ме разлей, като въздушна пяна.
Да обладае чудните ми дълбини
и тялото ми тленно, и душата млада.
Да ме раздипли синевата му безмерна
с неземната си сила на страстта...
и като съпруга благоверна,
да му остана вярна до смъртта.
© Валя Сотирова Всички права запазени