14.05.2007 г., 16:27 ч.

Вярваш ли... 

  Поезия
664 0 4

Вярваш ли, че любовта лекува,
че като свтлина от очите ти струи,
че щом в душата ти щастлива тя ликува,
чак тогава започваш да живееш ти?
Вярваш ли, че съществуват чудеса,
че любовта със силата си може да те промени,
че от любов летиш в най-прекрасни небеса,
че дишаш, спиш, живееш с мисълта за него ти?
Какво е любовта за теб, кажи?
Спасение или проклятие, може би...
Ще се загубиш ли в светлината на мойте очи
или и ти любовта ще прокълнеш, кажи?...
Вярваш ли, че любовта лекува,
че като светлина от очите ти струи,
че със силата си тя може да те промени,
вярваш ли, че още съществуват чудеса?

© Диа-непокорна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??