Вятърът отново разпиля косите,
пресуши сълзите и отново
върна моя слънчев ден.
Като вълни в морето мечтите ми се разпиляват.
Всичко свършва и моето нещастие дори,
но още имам сили и отново като прица в небето
аз ще полетя, търсейки с надежда нови хоризонти.
И когато ги намеря, със усмивка ще ги покоря!
© Маги Малинова Всички права запазени