Родена съм от твоята тъга,
сред бронзовия скалпел на илюзиите.
И всеки път издигам се над пропастта,
а ти ме теглиш във водовъртежа на безумието –
с думи.
Но... вятърните дъждове разцепиха нощта,
а слепоочията диво запулсираха.
Отново съм сама,
сред лабиринтите на мъдростта,
за да променя ракурсите на черната обвивка.
© Дочка Г Всички права запазени
И този зов,
сред вятърните дъждове,
ни кара да изгаряме
и да сме живи.