Вятърът на спомена
Бавно всяка болка отминава,
споменът след нея ни боли!
Забравяш я, а пак се появява!
След време тя започва да кърви!
Изгубени, мечтите не умират,
в сърцето те живеят, може би!
Където и да сме, ще ни намират,
ще раждат във очите ни сълзи!
Един живот е малко и не стига!
Един живот за миг ще отлети!
Една съдба написана във книга
с много болка и безброй мечти!
Болката след време ще отмине!
Споменът за нея ще боли!
Вятърът на времето ще мине,
всичко минало ще заличи!
08.05.2024 г.
© Георги Иванов Всички права запазени