Вятърът тръгна обиден
Чувството светло във мене
приказка странна реди,
приказка странна за тебе,
в нея – любов и мечти…
Вятърът дълго разказва
как ме обича в нощта,
циганка стара предсказва,
че ще се случи беда.
Вятърът, той ме ревнува,
знае, че искам те аз,
нежно косите целува,
търси ме в нощния час.
В приказки вече не вярвам,
знаеш, че липсваш ми ти,
вятърът тръгна обиден
и във гората се скри.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени