Вълчица
Като вълчица
ще ти бъда вярна
и в тъмнината
аз ще те открия.
Аз тихичко
ще бродя из гората,
неспирно ще повтарям
твоето име.
Когато срещна те,
ще те позная,
но не с очите,
всъщност със сърцето.
И приказката
ще завършим заедно,
двама, с тебе
под небето.
Когато се превърне
в реалност,
вълкът ще пази
своята вълчица.
Единствена ще е,
защото знае
силата, с която
тя обича.
© Силвия Пеева Всички права запазени