Попитай ме,
поне веднъж,
какво усеща
лявото огнище на душата ми!
С какви мечти живее то
и как трепти,
от теб да бъде пожелано.
И как се свиват всеки път
ирисите ми,
в тъмните простори на очите ти.
И как, примесено с вълшебен смут,
сърцето ми,
замира от желание...
© Дочка Г Всички права запазени
трепти сърцето
в очите
зеници горят
мечти се реят
някъде в небето
а твойте устни
все мълчат.
Докога...
Усмивка.Поздрав!