Не ме ли искаш?- О' кей... Лошо няма...
А искаш ли на друг да ме дадеш???
Пак - не... Защо? И аз какво да правя?
Природата ми можеш ли да спреш?
Не те разбирам??? - Колко ме обичаш???
Да, зная колко... - Само на слова...
Какво, че денонощно ме събличаш
във стихове, в имейли и в съня?
Дали се сърдя??? Как през ум ти мина!!!
Не си ми обещавал нищо ти...
Освен една любов необяснима -
симфония от вятър и мъгли...
Богиня съм??? Пред мене коленичиш...
Но страх те е да бъдеш моят Бог...
Вълшебен сън... Но - утрото наднича!!!
Богинята е лъв, готов за скок...
© Гергана Иванова Всички права запазени
Много ми хареса!