16.06.2009 г., 11:46 ч.

Вълшебният танц на очите 

  Поезия » Любовна
578 0 2

Стоя пред теб, облечена във рокля от сатен.

От красотата моя тази нощ си запленен.

Очите ти тъй лакомо във мен се взират.

Желания и плам от тях извират.

 

Във погледа ти виждам в този миг промяна.

Усещам колко съм желана.

Това ме истински възбужда

и бавно смъквам роклята до кръста.

 

А ти не спираш да ме наблюдаваш.

Не ме докосваш, а с очи ме галиш.

Редуваш в ласките си нежност, страст,

а аз те следвам във вълшебния ни танц.

 

Стоим със тебе неподвижни.

За нас наоколо не съществува нищо.

В очите ни до самозабрава,

танцуват страст и огън, и жарава.

© Антония Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??