Любовта ни върви, както
цвете цъфти,
неразделна е нашата обич голяма.
Потъваме в страстите, опасни и плуваме в преградкити властни,
а целувките нежни
се лутат в зимните преспи!
Щом в очите ме погледна
аз не се сдържах и
по бузата ми бавно стече се
сълза!
Не знам как, но чувствах се
щастлива. Знам какво
накара ме така - беше
любвта!!!
© Сиси Всички права запазени
И си оправи правописните грешки
Желая ти много късмет в поезията и любовта!!!!