Казвала ли съм ти някога
вълшебство мое
колко ти се радвам
че те имам в мойта самота
Как замаяна усамотена
в тихото мълчание на нощта
със усмивка нежна
докосвам твоята душа
Казвала ли съм ти някога
вълшебство мое
как във мрака на нощта
ще ми липсва твоята ръка
свързваща деня с нощта.
© ПЕТЯ ЙОРДАНОВА Всички права запазени