Погледнеш ли ме с влюбени очи,
запяват весело горчивите ми дни,
погледнеш ли ме с влюбени очи,
в сърцето ми пролет цъфти.
Погледнеш ли ме с влюбени очи,
камбанен звън красиво звучи,
погледнеш ли ме с влюбени очи
докосват рая белите ми мечти.
Погледнеш ли ме с влюбени очи,
букет от щастие от небето вали,
погледнеш ли ме с влюбени очи,
обличаш в слънце облачните дни.
Погледнеш ли ме с влюбени очи,
вълшебен бял огън в мен гори,
погледнеш ли ме с влюбени очи,
превръщаш в изгрев залеза дори.
Погледнеш ли ме с влюбени очи,
в душата ми цветна дъга блести,
погледнеш ли ме с влюбени очи,
изтриваш всички минали беди.
© Кръстина Тодорова Всички права запазени
едни да харесват, а други да не харесват, който и да е стих, от който и да е автор. Няма нито безгрешни хора, нито безгрешни автори, аз съм като всички останали, нямам никакви претенции, че съм съвършена, защото съм човек, а не робот. Аз не съм против градивната критика, но за мен градивна критика е само тогава, когато някой е добронамерен, а не когато те ругае и обижда. Никога не трябва да забравяме, че ако всички, които не харесват едно стихотворение, започнат да пишат обиди под това стихотворение, авторът на това стихотворение може да се обезвери и да спре да пише. За да може някой с гордост да се нарече поет, преди това трябва да може с гордост да се нарече човек. Ако човешкото у човека отсъства, той никога не може да стане истински поет, не те прави поет това, че високомерно и надменно обиждаш другите автори. Вярно е, че защитих Любомир, той прави правописни грешки, но все пак не трябва да забравяме, че във всяка стихосбирка има коректор, който поправя правописните грешки. Правописните грешки не са най-важните, има други по-важни неща, които правят от един текст стихотворение.