9.03.2007 г., 0:35 ч.

Въпрос 

  Поезия
736 0 1

               НА Я.


Дали с началото идва и края?
Аз не питам и не искам да зная.
Дали любовта се римува с раздяла?
Не всичко е свързано с тази поквара.
А след лятото идва ли зима?
Как да узная, щом с теб сме двамина!
И колко остава до сетния час?
Аз зная - със тебе ще бъда в захлас.
И няма да питам.
И няма да зная.
Щом ти си до мен,
не съществува забрава!                                                   

© Ангелина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??