има ли някъде,
може би да
а може би не,
ласки
и
топлина в
едни две ръце
които
аз
жадувам
и сънувам
защо
аз съм
винаги
сама
е ли
късмет това
или
любовта е
илюзия
е ли възможно
любовния
южняк
бленуван и
от
всички жадуван
тихо и мен да погали
а колко въпроса поставих разбра ли
© Ласка Александрова Всички права запазени
"е ли възможно
любовния
южняк
бленуван и
от
всички жадуван
тихо и мен да погали..."
За другите ти въпроси незнам, но южняка няма как да те заобиколи, той гали наред. Не бой се, И теб ще те погали!