Във времето вещаещо тревожност,
в минути на несигурност ръждива,
завързани във маската ще се разложим.
Страхът за тялото не ни ли повече убива?
Ще изпреварим ли гнева на идващия Съдия,
облъчени от температурните промени?
Ще видим ли спасителния пътен знак
в динамиката на обърканото време?
© Мария Всички права запазени