Какво? Няма те? Как така?
Това е невъзможно.
Или не искам да повярвам.
Къде? Не знаеш? Как може?
Ти се изгуби в мен.
Или ти е по-удобно?
Кой? Не виждаш? Как можа?
Така ме боли, аз съм сам.
Или пък не съм?
Кога? Не сега? А кога?
Тогава ще е късно, вече.
Или ще е още рано?
© Бобо Всички права запазени