5.10.2018 г., 23:39 ч.

Въпроси 

  Поезия
348 0 0

Виждаш ли как вятърът е понесъл

мечтите  на хиляди разбити сърца?

Виждаш ли как вятърът носи

сълзите на хиляди пресъхнали очи?

А моята мечта видя ли?

Видя ли моите сълзи

понесени от вятъра?

Лети мечта ти моя!  Лети!

Ще се сбъднеш ли?

Уви!

Не мечта си ти, а блян неосъществим!

Лети, лети  понесена от вятъра!

Лети! 

Сълзите ми,  защо ли не пресъхват?

Защо ли плача и тази нощ отново?

Въпроси много, много...  

Кънтят въпросите във тишината.

Измъчват моята душа.

Въпроси много, но отговор така и няма,

само поредната безсънна нощ

със хиляди въпроси.

Поредната безсънна нощ и тишина...

 

05-10-2018 год.

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??