Страхувам се от срещата
с морето
очакват ни очите му
зелени.
Ще ми прости ли то
че те загубих,
най-свидния подарък
на сърцето му.
Не мога да му дам
от топлината си
наивница –
тя още крачи
в стъпките ти...
А мойте ще оставят
по брега
самотни въпросителни..
Страхувам се
от срещата с морето...
© Светличка Всички права запазени